در این بخش به آشنایی اولیه با انواع برد رزبری پای Raspberry Pi ،امکانات سخت افزاری و قابلیت های اون در صنعت الکترونیک میپردازیم
ادامه مطلبدر این قسمت راه اندازی ماژول GSM SIM800 و دستورات At command ،نحوه ارسال پیامک ، تماس تلفنی ، ارتباط GSM به طور کامل توضیح داده میشود.
ادامه مطلبدر این بخش ماژول ESP8266 که جهت ارتباط بیسیم از بستر wifi می باشدمعرفی و نحوه راه اندازی ان شرح داده می شود .
ادامه مطلباز محبوبت ترین نرم افزار جهت طراحی شماتیک و PCB جهت تولید مدار چاپی میتوان Altium Designer را نام برد که در این آموزش مراحل طراحی با فیلم آموزش داده شده است.
ادامه مطلباین نرم افزار جهت تولید کد های اصلی برای ای سی ARM سری STM32 استفاده می شود و مورد محبوبیت بسیار زیاد برنامه نویسان قرار گرفته است.
ادامه مطلبدر این قسمت آموزش های مختلف از اجزای دستگاه جوش و برد های الکترونیک داخلی ان و نحوه عیب یابی گرد آوری شده است.
ادامه مطلبسنسور های اندازه گیری جریان که با نام های ترانسدیوسر یا مبدل جریان نیز شناخته میشود به مجموعه سنسور هایی گفته میشود که به کمک آن میتوان میزان جریان مصرفی مصرف کننده رو اندازه گرفت .
ادامه مطلبDS18B20 یک سنسور اندازه گیری دما با دقت 12 بیت است
ادامه مطلبترموسوئیچ (Thermo Switch) به سنسور حرارتی گفته میشود که بسته به دمای حساسیت سنسور، در دمای خاص مثلا 50 درجه خروجی آن قطع یا وصل میگردد و به عنوان سوئیچ عمل میکند.
ادامه مطلبPTC و NTC چیست،چگونه کار میکند و تفاوت ان با سنسور دماسنج در چیست؟ به طور کلی به مقاومت هایی که مقدار ان ها بر اثر تغییرات دما افزایش یا کاهش می یابد ترمیستور (thermistor) گفته می شود.
ادامه مطلببرای روشن کردن ال ای دی - موتور - استپ موتور-رله و... توسط میکرو کنترلر نیاز به جریان بالا می باشد که نمی توان ان ها را از میکرو کنترلر دریافت نمود به همین دلیل از درایور استفاده میکنیم.
ادامه مطلببرای طراحی برد های الکترونیکی چند نکته نیاز است که در این بخش به چند مورد ان اشاره میکنیم.
ادامه مطلبسلام در قسمت 1 رزبری پای به اشنایی اولیه با این برد پرداختیم و در بخش دوم به سراغ پایه های Raspberry Pi اومدیم، یکی از مزیت های اصلی برد رسپری پای ، پایه های وروردی و خروجی اون هست که شما میتونید به راحتی با دنیای بیرون در اتباط باشید
ادامه مطلبدراین ویدئو آموزش نحوه دانلود Windows 10 IOT Core از سایت مایکروسافت
ادامه مطلبدر این مطلب آموزش ویدئویی دانلود آخرین نسخه لینوکس ubuntu mate 16.04.2 برای سی پی یو ARM که در برد های رزبری پای raspberry pi استفاده میشود
ادامه مطلبدر این ویدئو با نحوه فرمت کردن sd card با کمک نرم افزار SD Memory Card در ویندوز آشنا خواهید شد.
ادامه مطلبراه اندازی ارتباط شبکه اترنت و وایرلیس بین میکروکنترلر و سرور به وسیله ماژول HLK-RM04
ادامه مطلبدراین مطلب اموزش تصویری نحوه دانلود و استفاده از نرم افزار اٍچر etcher را برای شما آماده کردیم ، به کمک این نرم افزار که Cross Platform نیز میباشد و در سیستم عامل های ویندوز ، لینوکس و مک قابل استفاده هست شما براحتی میتونید مموری کارت ها ، sd کارت ها و فلش های usb رو براحتی فرمت کنید و سیستم عامل مورد نظر خودتون رو به صورت boot table بر روی حافظه مورد نظر خودتون رایت کنید .
ادامه مطلبسلام دوستان ، همینطور که در سری ها قبلی آموزش رزبری پای از گروه آترین الکترونیک در خدمت شما بودیم گفته شد که شما میتونید سیستم عامل های مختلفی رو بر روی رزبری پای خودتون نصب کنید که از این بین به معرفی
ادامه مطلبراه اندازی ارتباط شبکه اترنت و وایرلیس بین میکروکنترلر و سرور به وسیله ماژول HLK-RM04
ادامه مطلبخوب همونطور که در پست قبلی در مورد نحوه نصب لینوکس نسخه رزبیان توضیح دادیم ، در این بخش میخواهیم در مورد SSH توضیح بدیم . در لینوکس بر خلاف ویندوز نصب بسته ها ، کتابخانه و بسیاری از دستورات اصلی لینوکس از طریق ترمینال انجام میگیره که این بخش یه صفحه مشکی رنگ مشابه CMD ویندوز هست.
ادامه مطلبهمینطور که میدونید یکی از اهداف ایجاد .net core علاوه بر این که ساختار اصلی برنامه رو از پایه نوشتن بلکه خروجی برنامه ها قابلیت cross platform رو داره یعنی شما میتونید یه نسخه واحد برنامه بنویسید و بدون نیاز به تغییر دربرنامه اونو در سیستم عامل های مختلف از جمله ویندوز ، لینوکس و مک اجرا کنید.
ادامه مطلبیکی از پر کاربرد ترین نرم افزار ها جهت ارسال و دریافت داده از پورت سریال فیزیکی و مجازی را میتوان DOCKLIGHT نام برد که طریق نصب + کرک و فایل آن جهت دانلود شما قرار گرفته است.
ادامه مطلبدر این قسمت نحوه تنظیم کردن ماژول شبکه به سریال HLKRM04 را از طریق پورت سریال برایتان توضیح خواهیم داد.
ادامه مطلبای سی ماژول isd1806 میتواند صدای با کیفیت 6 ثانیه را ضبط و پخش کند. این ماژول آی سی کوچک 2*1.5 سانتی متر را میتوان به راحتی توسط پین های ان راه اندازی کرده و عملیات ضبط و پخش صدا را انجام دهید و در ساخت وسایلی مانند اسباب بازی صوتی استفاده نمود.
ادامه مطلببا استفاده از این ماژول می توانید در بستر شبکه به صورت TCP یا UDP دیتا های خود را ارسال و دریافت نمایید. رابط کاربری این ماژول با میکرو کنترلر بر اساس پروتکل RS232 -RS485-RS422 می تواند باشد.
ادامه مطلبدر مطلب قبلی با نحوه نصب .net core 2 runtime بر روی رزبری آشنا شدیم و در این پست قصد داریم تا اولین پروژه کنسول خودمون که با دات نت کور نوشته شده رو بر روی رزبری پای اجرا کنیم.
ادامه مطلبآی سی های ارم سری STM32F که دارای اترنت 10/100 Ethernet MAC هستند برای ارسال و دریافت نیاز به لایه فیزیکی دارند که ان را میتوان توسط DP83848 فراهم نمود.
ادامه مطلبماژول RC522 یک ماژول RFID بسیار ساده و در عین حال قوی می باشد که برای کارت های سری MIFARE که دارای فرکانس کاری 13.5 مگاهرتز است ساخته شده است.
ادامه مطلبسلام دوستان ، همینطور که میدونید برای اجرا پروژ های net core بر روی رزبری پای ( رسپری پای) لازمه که آخرین نسخه دانت نت کور dotnet core بر روی رزبری شما نصب باشه. برای این کار ابتدا از طریق ssh به رزبری خودتون وصل بشید
ادامه مطلبیکی از کتابخانه ای رایگان و کامل جهت استفاده در زبان برنامه نویسی dotnet core ( برنامه نویسی به کمک #c ) برای دسترسی به سخت افزار raspberry pi کتابخانه RaspberryIO هست. برای استفاده از این کتابخانه در .net core باید نسخه دات نت کور شما ۲.۱ باشه و همچنین که دات نت کور ۲.۱ بر روی رزبری شما هم نصب باشد
ادامه مطلبدر این مدار شما میتوانید فایل صوتی که با پسوند WAV بر روی کارت MMC یا MICROSD ذخیره شده است را توسط میکروکنترلر به وسیله PWM پخش کنید.
ادامه مطلبدر سالهای نه چندان دور قدیمی که گوشی ها به فناوری بلوتوث مجهز بودن همه به کمک اون فایل ها رو برای همدیگه منتقل میکردیم اما کم کم انتقال فایل از طریق بلوتوث جای خودشو به انتقال از طریق WIFI داد اما هنوز بلوتوث از میدون خارج نشده و در بسیاری از سیستم ها از جمله موبایل ، تبلت و حتی لپ تاپ های امروزی هنوز موجود هست و برای انتقال صدا از اون استفاده میشه.
ادامه مطلبماژول (LPS22HB (LPS22HBTR یک سنسور بارومتر ( فشار هوا) بسیار کوچیک میباشد که بر اساس اثر پیزو مقاومتی عمل میکند و به کمک ای سی درایور موجود بر روی این برد مقدار فشار هوا اندازه گیری شده را از طریق پروتکل i2c و spi به شما تحویل میدهد.
ادامه مطلبهمونطور که میدونید IOT مخفف Internet of thing که در فارسی به اینترنت اشیا یا اینترنت چیز ها ترجمه شده به سازکار و یا به عبارت دیگه به دستگاه هایی گفته میشه که به اینترنت وصل هستن . البته در مورد فهم واضح تر در مورد IOT و IOE قبلا توضیح کامل تر دادیم ( اینجا کلیک کنید).
ادامه مطلباین ماژول جهت پخش فایل صوتی از کارت میکرو اس دی می باشد - فایل صوتی با پسوندWAV , AD4 را میتوان با کیفیت معمولی توسط این ماژول به وسیله کلید و یا ارتباط سریال پخش نمود.
ادامه مطلبجهت راه اندازی شبکه ای سی ها ارم سری stm32 باید از ای سی کنترلر شبکه استفاده گردد که در این پست ای سی w5500 معرفی میگردد که از طریق spi ارتباط برقرار میگردد.
ادامه مطلبای سی که میتوان بدون نیاز به میکرو کنترلر دیگر بر روی ان صدا تا زمان 60 ثانیه ضبط کرد . ورودی این ای سی دارای 8 کلید هست که میتواند تا 8 پیغام را جدا ضبط و پخش کرد.
ادامه مطلبمداری ساده خدمتتان توضیح داده می شود که به وسیله ان میتوانید میکرو کنترلر را به خط تلفن وصل نمایید و زنگ خوردن را تشخیص داده و همچنین صوت مورد نظر را به تلفن انتقال دهید و همچنین دریافت نمایید.
ادامه مطلبسیگنال های که بر اثر فشاردادن کلید های تلفن تولید میشود را سیگنال DTMF می نامند به این صورت که می توان در هر کجای ایران توسط تلفن این سیگنال را ارسال کرد و در نقطه دیگر ان سیگنال را دریافت کرد و در مقصد تشخیص داد کدام کلید در مبدا زده شده است.
ادامه مطلبتوسط این ای سی می توانید باس و تریبل و ولوم صدا را تغییر دهید . ورودی ای سی می تواند سه منبع صوتی مختلف باشد که توسط میکروکنترلر یکی از ان ورودی را انتخاب نمایید و میزان ولوم و باس و تریبل صدا را کنترل کرده و به خروجی 4 کاناله ای سی هدایت نمایید.
ادامه مطلبجهت پخش فایل های صوتی با پسوند mp3 و wav با کیفیت عالی میتوانید از ای سی vs1003 استفاده نمایید که از طریق پروتکل spi با میکروکنترلر قابلیت ارتباط دارد.
ادامه مطلباگه بخوام تو یک کلام ساده بگم ، اورنج پای یه کامپیوتر تک بردی هست مثل رزبری پای ولی با مدل های متنوع تر و ارزون تر ، یه بردی که مثل کامپیوتر قطعاتی از جمله CPU,RAM,GPU ، پورت usb ، پورت شبکه ، گیرنده مادون قرمز ، پین های ورودی خروجی ، ماژول wifi و بلوتوث ، رابط دوربین ، ماژول سیم کارت ،,ورودی و خروجی تصویر video وخروجی HDMI و کلی امکانات ریز و درشت سخت افزاری دیگه رو تو خودش داره.این برد تا زمان نگارش این مطلب ۲۳ مدل مختلف داره. هر کدوم از این مدل ها بسته به امکانات سخت افزاری قابلیت پشتیبانی از ورژن های مختلفی از سیستم عامل ها را داره .
ادامه مطلبهمانطور که در مطلب قبلی در مورد انواع برد های ارونج پای توضیح داده شده ، با توجه به گستردگی امکانات سخت افزاری در برد ها ، جهت نصب سیستم عامل باید به نوع برد توجه کرد و برخی از سیستم عامل ها در برخی از برد ها نصب نخواهد شد
ادامه مطلببه وسیله میکرو کنترلر PIC18F67J60 که از خانواده PIC می باشد میتوان با شبکه از طریق کابل RJ45 ارتباط برقرار کرد .
ادامه مطلباگر به مداری برای برقراری ارتباط بین میکرو کنترلر و اترنت نیاز دارید و سرعت بالا نیازتون نیست میتونید با هزینه پایین از این ای سی برای تبادل اطلاعات در سرعت کم استفاده نمایید.
ادامه مطلبBanana Pi یا به اختصار BPI از سری کامپیوتر های تک بردی مشابه رزبری پای ( رسپری پای ) و اورنج پای هست که قابلیت نصب سیستم عامل رو بر روی خود دارد
ادامه مطلبیکی از رایج ترین و مهم ترین روش های اندازه گیری دما در محیط صنعتی استفاده از ترموکوپل می باشد که به وسیله این اسی میتواند دماهای 0 تا 1024 درجه را اندازه گیری نمایدو دمای منفی قابل اندازه گیری نیست.
ادامه مطلبدراین مطلب به معرفی سایت ic2cloud با موضوع اینترنت اشیا IOT میپردازیم ،همونطور که هر روزه شاهد ایجاد سایت هایی در این زمینه جهت راه اندازی سیستم های اینترنت اشیاء هستیم که سعی میکنند به ساده ترین شکل ممکن نحوه استفاده و راه اندازی سنسور ها در زمینه IOT رو برای شما فراهم کنن .
ادامه مطلبدر این پروژه ، یک نمونه سنسور حرکتی ساده متصل به اینترنت IOT با کمک آردوینو و سایت ic2cloud رو برای شما آماده کردیم . این پروژه در سه بخش کد آردوینو ، برنامه اندروید موبایل و کد سمت کلود اجرا میشه. برای اجرا و راه اندازی این پروژه نیاز به پیشنیاز جهت نحوه کار با آردوینو ، سایت ic2cloud و سایت app invertor دارید.
ادامه مطلببرای ایجاد پورت شبکه در میکرو کنترلر های ARM به لایه فیزیکی PHY نیاز است که توسط LAN8720 امکان پذیر می باشد.
ادامه مطلبهمانطور که میدونید سنسور DHT11 سنسور دما و رطوبت هست ، در این پروژه از بخش رطوبت سنج این سنسور استفاده شده به صورتی که رطوبت اندازه گیری شده به سرور ارسال میشه و از طرف دیگه به کمک برنامه اندروید و از طریق اینترنت میتونید رطوبت رو مشاهده کنید . در این پروژه هم مثل پروژه Motion IoT سنسور حرکت IOT اطلاعات به سایت ic2cloud.com ارسال میشه و سخت افزار استفاده شده در این پروژه هم Arduino آردوینو هست.
ادامه مطلبیکی از مهم ترین بخش های در صنعت برقراری ارتباط بین دستگاه های مختلف می باشد که باید دیتا بین دو دستگاه در فاصله زیاد از هم بدون تاثیر گذاری از نویز محیط انجام گردد که به وسیله ای سی MAX485 امکان پذیر می باشد.
ادامه مطلبدر این پروژه که از سری پروژه های سایت ic2cloud هست دما توسط سنسور DS18B20 اندازه گیری شده و به سرور ارسال شده و توسط اپ اندروید قابل ملاحظه است ، پیشنیاز انجام این پروژه مطالعه این لینک و این لینک هست که قبلا در آترین الکترونیک ارسال شده است.
ادامه مطلبتاکنون برای برقراری ارتباط توسط مدار های الکترونیکی از رله استفاده نموده اید اما اگر نیاز به قطع و وصل جریان پایین داشته باشید و به کوچک شدن مدار و مصرف پایین جریان و حذف قسمت رله الکترومکانیکی فکر کرده اید بهترین گزینه استفاده از ای سی سوئیچ 74hc4066 می باشد.
ادامه مطلبای سی های زیادی برای کار کردن نیاز به منبع تغذیه دوبل منفی و مثبت دارند و یا به ولتاژ بیشتری از ولتاژ منبع تغذیه نیاز است که برای ایجاد ان میتوان از ای سی کانورتور ولتاژ به شماره LC7660 استفاده نمود.
ادامه مطلبدر این پروژه فاصله سنج که وابسته به سایت ic2cloud هست شما با استفاده از سنسور آلتراسونیک DS18B20 قادر به سنجش فاصله هستید . در مطالب قبلی درمورد نحوه کار با این سایت ( + و +) اشاره کردیم .سخت افزار استفاده شده در این پروژه عبارت است از Arduino Uno و Arduino Ethernet Shield و سنسور Ultrasonic DS18B20
ادامه مطلبدر این پروژه شما قادر به سنجش و اندازه گیری روشنایی محیط با کمک سنسور TSL2561 و مشاهده اون از طریق اپ موبایل خواهید بود.این پروزه نیز از سری پروژه های سایت ic2cloud هست که لازمه با پیش نیاز های اون که قبلا در این مطلب و این مطلب ارائه شده آشنایی کامل داشته باشید.
ادامه مطلببه وسیله این ای سی می توانید دیتا ها خود را به صورت سریال ارسال کنید و بر روی سون سگمنت 8 رقم یا یک دات ماتریس 8X8 نمایش دهید.
ادامه مطلبتوسط ای سی Digital Potentiometer می توانید در مداراتی که به تغییر ولوم یا پتانسیومتر به صورت دستی نیاز است مقدار ان را به صورت دیجیتال کم و زیاد کنید.این ای سی دارای دو ولوم دیجیتال 100 کیلو اهم می باشد.
ادامه مطلباین ماژول جهت خواندن کارت های RFID با فرکانس 125 کیلو مورد استفاده قرار میگیرد که جهت راه اندازی به برنامه نویسی پیچیده نیاز ندارد و با نزدیک شدن کارت به انتن ریدر اطلاعات سریال کارت خوانده شده و از طریق پروتکل سریال UART به خروجی ارسال میکند.
ادامه مطلبتوسط این ای سی دیتاهای سریال (پورت COM) به موازی (LPT) تبدیل میگردد.
ادامه مطلبدر خیلی از مدارات نیاز است ارتباطی با کامپیوتر از طریق USB بر قرار گردد که به وسیله این ای سی می توانید این ارتباط را از طریق پروتکل UART -RS485-RS422 بر قرار نمایید.
ادامه مطلبیکی از پروتکل هایی که برای ارسال دیتا در محیط صنعتی برای مسافت زیاد استفاده می شود RS422 هست که دیتا را به صورت تفاضلی ارسال و دریافت میکند.
ادامه مطلبدر این پروژه اینترنت اشیاء شما قادر خواهید بود با کمک سنسور BMP183 فشار اتمسفر هوا را اندازه گیری کرده و توسط اپ موبایل آن را مشاهده کنید.
ادامه مطلبدر صورتی که در مدارات نیاز به ذخیره سازی اطلاعات در نبود برق دارید میتوانید از ای سی های ایتپرام استفاده نمایید و دیتا های خود را ذخیره و باز خوانی نمایید. این ای سی میتواند 512 بیت اطلاعات و یا 64 کیلو بایت داده را ذخیره نماید.
ادامه مطلبدراین پروژه یک نمونه کنترل رله از طریق اینترنت رو مشاهده میکنید که استفاده گسترده ای در اینترنت اشیاء دارد. البته این پروژه به صورت ساده و پایه ای بود و تنها یک رله جهت کنترل در آن تعبیه شده است اما شما میتوانید با کمی تغییرات به تعداد رله های مورد نیاز خودتون افزایش بدین.
ادامه مطلبسایت belkin در زمینه خانه هوشمند محصولات متنوعی از جمله ، کنترل پریز برق ،دیمر الکترونیک ، دوربین دید در شب ، کلید برق وای فای ، دستیار صوتی و… رو جهت فروش داره در این پست میخواهیم نحوه اتصال با Wemo Switch Smart Plug سوییچ برق رو به شما اموزش بدیم .
ادامه مطلبسنسور های اندازه گیری رطوبت در نمونه های مختلف ساخته شده است که به صورت دیجیتال و انالوگ مقدار رطوبت را اندازه گیری میکند که در این بخش به معرفی سنسور HS1101 می پردازیم که نسبت به رطوبت مقدار خازنی ان تغییر میکند.
ادامه مطلبیکی از پر کاربرد ترین ارتباط سریال در صنعت پروتکل CAN می باشد که جهت راه اندازی این ارتباط می توانید از ای سی MCP2551 استفاده نمایید.
ادامه مطلباین ای سی یک مبدل ADC با رزولیشن 16 بیت می باشد که به روش SIGMA-DELTA ولتاژ آنالوگ را به دیجیتال تبدیل کرده و از طریق پروتکل SPI به خروجی ارسال می کند.
ادامه مطلبماژول وای فای esp8266 ، یکی از پرکاربردترین ، قوی ترین و در عین حال ارزان ترین ماژول وای فای موجود در بازار هست که علاوه بر این که دارای پایه های وروردی و خروجی هست ، قابلیت پروگرم کردن firmware رو هم داره که این کار کمک میکنه بتونیم انعطاف پذیری زیادی در انجام پروژه با ماژول وای فای esp8266 داشته باشیم .
ادامه مطلبیکی از انواع گیرنده هایی مادون قرمز که در وسایل صوتی و تصویری مورد استفاده قرار میگیرد TSOP1738 می باشدکه فرکانس کاری ان 38 کلیو هرتز است.
ادامه مطلبتوسط ای سیPT2222M می توانید یک ریموت کنترل 64 کلیده مادون قرمز بسازید . کلید ها به صورت ماتریسی قرار میگیرد.
ادامه مطلبدر این پروژه که برای ماژول esp32 آماده شده است شما قادرید با کمک برنامه Arduino IDE سورس فریم ورک مورد نظرتون رو برروی این ماژول آپلود کنید و فریم ورک ماژول esp رو مطابق نیازتون تغییر بدین.
ادامه مطلبدرصورتی که قبلا با ماژول ESP8266 آشنایی دارید ( اگر آشنایی ندارید اینجا کلیک کنید)ماژول ESP32 مشابه ماژول esp8266 هست اما با این ویژگی جدید که علاوه بر سخت افزار wifi دارای سخت افزار بلوتوث Bluetooth بوده و پردازنده اون ۲ هسته ای هست.
ادامه مطلباز سری ماژول های وای فای و قبال برنامه ریزی در بازار مدل های ESP دارای مدل های متنوع با امکانات سخت افزاری متفاوت است که بسته به نوع کاربردتون میتونید از مدل های مورد نظر خودتون استفاده کنید .
ادامه مطلبسنسور های سری HTPA قادر به اندازه گیری دما و نور مادون قرمز در پیکسل های متفاوت دارند . به صورتی که به وسیله این سنسور ها میتوان نور مادون قرمز ساطع شده در بدن را با پیسکل بالا دریفات نمود و فرم و شکل بدن و صورت واجزای بدن را تفکیک نمود.
ادامه مطلباین ماژول قادر است با سیگنال های GPS را دریافت کند و انواع پارمتر های ان را از طریق پروتکل سریال UART با فرمت NMEA ارسال میکند.
ادامه مطلبسنسور BME280 قابلیت اندازه گیری دما ، رطوبت و فشار رو به صورت دیجیتال داره و اطلاعات رو به صورت پروتکل I2C و SPI در اختیار شما قرار میده ، از اونجایی که فشار با ارتفاع رابطه نسبی داره شما میتونید بر اساس فشار بدست امده از سنسور و قرار گیری در فرمول مربوط به آن ارتفاع نسبی رو نیز به دست بیارید.
ادامه مطلبدر این پروژه تحت وب ، به کمک ماژول esp32 اطلاعات سنسور BME280 دریافت و نمایش داده میشود.سنسور BME280 قابلیت اندازه گیری دما ، رطوبت و فشار رو داره و شما براحتی قادر به ساخت یه ایستگاه هواشناسی کوچک تحت وب خواهید بود.
ادامه مطلبزمانی که تماس تلفنی در خطوط تلفن برقرار میگردد بین زنگاول و دوم مشخصاتی نظیر شماره تماس ورودی ، ساعت ،تاریخ و ... از مخابرات ارسال میگردد که توسط این ای سی قابل اشکار سازی میباشد.
ادامه مطلبآی سی MPR121 سنسور لمسی خازنی مجاورتی هست که البته هیچ ربطی به صفحات تاچ اسکرین و صفحات لمسی مثل موبایل و.. ندارد ، کار این سنسور بدین صورت هست که شما میتونید کیبورد یا کلید لمسی بسازید . فرض کنید شما یه کیبرد تلفن دارید که به جای این برای شماره گیری دکمه ها رو فشار بدین ،فقط مکان هایی که به عنوان دکمه نقاشی شده رو لمس کنید و این کار به عنوان فشار کلید محسوب بشه.
ادامه مطلبآشنایی با ماژول ESP32-WROVER و معرفی نرم افزار مورد استفاده برای کد نویسی این ماژول و نحوه دانلود آخرین نسخه آن
ادامه مطلبنحوه اضافه نمودن کتابخانه مربوط به ESP32 به نرم افزار و اجرای یک کد نمونه
ادامه مطلبآموزش انجام تنظیمات مربوط به نرم افزار و چگونگی اتصال و پروگرام کردن ماژول و نمایش نتیجه عملکرد ماژول در Serial Monitor
ادامه مطلبساخت یک پروژه جدید و کار با GPIO و نوشتن برنامه یک Flasher
ادامه مطلببرنامه نویسی پروژه راه اندازی کلید(ورودی) و شرح خط به خط برنامه
ادامه مطلبراه اندازی واحد ADC ماژول ESP32 و شرح خط به خط برنامه نمونه
ادامه مطلبجلسه اول_یافتن IP دستگاه ها و نحوه تنظیم Server و Client برای انتقال اطلاعات با پروتکل TCP
ادامه مطلبجلسه دوم_انتقال دیتا بین Server و Client با پروتکل TCP و UDP
ادامه مطلبمعرفی ماژول YLMF18 به همراه شرح کامل دستورات کاربردی و نحوه برقراری ارتباط با کارت مایفر
ادامه مطلبخواندن و نوشتن اطلاعات روی بلوک ها و تغییر رمز سکتور با استفاده از ماژول YLMF18
ادامه مطلبراه اندازی واحد DAC ماژول ESP32 و شرح خط به خط برنامه نمونه
ادامه مطلبراه اندازی واحدPWM ماژول ESP32 و شرح خط به خط برنامه LED RGB
ادامه مطلبمعرفی آی سی MC34063 مبدل DC به DC (افزاینده،کاهنده و معکوس کننده)
ادامه مطلبجلسه اول_معرفی هسته آرم و میکروکنترلرهای 32 بیتی شرکت ST
ادامه مطلبجلسه دوم_معرفی نرم افزارهای مورد نیازجهت برنامه نویسی و پروگرام
ادامه مطلبجلسه سوم_آموزش نحوه دانلود آخرین نسخه از نرم افزار STM32CubeMX و اضافه نمودن کتابخانه خانواده های مختلف STM32
ادامه مطلبمعرفی سنسور دمای SMT160 با خروجی دیجیتال و رنج اندازه گیری منفی 45 تا مثبت 150 درجه سانتی گراد
ادامه مطلبآموزش گام به گام ESP32_جلسه نهم(راه اندازی WiFi ماژول بصورت Client و ارسال داده با پروتکل TCP)
ادامه مطلبآموزش گام به گام ESP32_جلسه دهم(راه اندازی WiFi ماژول بصورت Server و ارسال داده با پروتکل TCP)
ادامه مطلبمعرفی آی سی تاچ با شماره BS8116A-3 از سری SB81x با رابط I2C
ادامه مطلبمعرفی آی سی تاچ با شماره BS8116A-3 از سری SB81x با رابط I2C
ادامه مطلبمعرفی رید رله(Reed Relay) و انواع و کاربردهای آن
ادامه مطلبجلسه چهارم_ نحوه انجام تنظیمات در نرم افزار STM32CubeMX برای تولید کد برنامه چشمک زن
ادامه مطلبآموزش گام به گام ESP32_جلسه یازدهم(راه اندازی ای سی دی کاراکتری2x16)
ادامه مطلبمعرفی لودسل و انواع مدل ها و کاربردهای آن
ادامه مطلبتوضیح فلو یا دبی و روش های اندازه گیری آن
ادامه مطلبجلسه پنجم_ نحوه برنامه نویسی پروژه چشمک زن با نرم افزار Keil
ادامه مطلبمعرفی فیوز حرارتی (Thermal Fuse) نحوه استفاده و کاربردهای آن
ادامه مطلبآموزش گام به گام ESP32_جلسه دوازدهم (راه اندازی DS1307)معرفی اجمالی DS1307 و نحوه دانلود و اضافه کردن کتابخانه این آی سی به نرم افزار
ادامه مطلبآشنایی با سنسورهای خانواده MQ و انواع سنسور های این خانواده و نحوه عملکرد و راه اندازی آنها
ادامه مطلبجلسه ششم_ نحوه تولید کد و تنظیمات در محیط STM32CubeMX و برنامه نویسی در محیط Keil برای راه اندازی کلید
ادامه مطلبمعرفی روش های اندازه گیری دما و معرفی سنسور های موجود در بازار
ادامه مطلبجلسه هفتم_ معرفی نرم افزار STM32 Flash Loader Demonstrator و نحوه دانلود برنامه و پروگرام کردن میکرو
ادامه مطلبجلسه هشتم _ نحوه راه اندازی ال سی دی کاراکتری
ادامه مطلبجلسه نهم _ نحوه راه اندازی ال سی دی کاراکتری و آشنایی با دستورات کاربردی کتابخانه ال سی دی کاراکتری
ادامه مطلبمعرفی آی سی RTC با شماره NR8576 شمارنده ساعت و تاریخ حتی دز زمان قطع شدن تغذیه مدار
ادامه مطلبجلسه دهم _ نحوه راه اندازی واحد ADC ونحوه انجام تنظیمات در محیط STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه یازدهم _ نحوه راه اندازی واحد ADC و برنامه نویسی و راه اندازی این واحد در محیط keil
ادامه مطلبجلسه دوازدهم _ نحوه راه اندازی واحد تایمر ونحوه انجام تنظیمات در محیط STM32CubeMX
ادامه مطلبمعرفی ماژول آلتراسونیک فاصله سنج HC-SR04 و نحوه راه اندازی آن
ادامه مطلبجلسه سیزدهم _ نحوه راه اندازی واحد تایمر و برنامه نویسی و راه اندازی این واحد در محیط keil
ادامه مطلبجلسه چهاردهم _ نحوه راه اندازی وقفه با تحریک خارجی و آموزش تنظیمات مربوط به آن با نرم افزار STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه پانزدهم _ نحوه راه اندازی وقفه با تحریک خارجی و برنامه نویسی و راه اندازی این آن در محیط keil
ادامه مطلبجلسه شانزدهم _ معرفی سون سگمنت و تنظیم پایه های میکرو در نرم افزار STM32CubeMX(بخش اول)
ادامه مطلبجلسه هفدهم _ نحوه راه اندازی سون سگمنت و برنامه آن در محیط keil
ادامه مطلبجلسه هجدهم _ نحوه راه اندازی واحد کانتر ونحوه انجام تنظیمات در محیط STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه نوزدهم _ نحوه راه اندازی کانتر و برنامه آن در محیط keil (بخش دوم)
ادامه مطلبجلسه بیستم _ نحوه راه اندازی واحد PWM ونحوه انجام تنظیمات در محیط STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه بیست و یکم _ نحوه راه اندازی PWM و برنامه آن در محیط Keil
ادامه مطلبجلسه بیست و دوم _ معرفی واحد UART و سطوح منطقی ولتاژ و انواع مبدل های مورد استفاده
ادامه مطلبجلسه بیست سوم _ نحوه راه اندازی واحد UART ونحوه انجام تنظیمات در محیط STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه بیست و چهارم _ نحوه راه اندازی واحد Uart و برنامه آن در محیط Keil
ادامه مطلبجلسه بیست پنجم _ نحوه راه اندازی واحد DAC ونحوه انجام تنظیمات در محیط STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه بیست و ششم _ نحوه راه اندازی واحد DAC و برنامه آن در محیط Keil
ادامه مطلبجلسه بیست و هفتم _ معرفی منابع کلاک و روش های تامین آنها
ادامه مطلببرنامه راه اندازی DS1307 و بررسی خط به خط برنامه مربوط به آن
ادامه مطلبجلسه بیست و هشتم _ نحوه تنظیمات کلاک در نرم افزار STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه بیست و نهم _ نحوه تنظیمات کلاک در نرم افزار STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه سی ام _ بررسی تابع مربوط به تنظیمات کلاک در نرم افزار Keil
ادامه مطلبآموزش گام به گام ESP32_جلسه چهاردهم (راه اندازی ماژول RC522_بخش اول)
ادامه مطلبجلسه سی و یکم _ معرفی System Tick Timer و بررسی تابع مربوط به آن
ادامه مطلبجلسه سی و دوم _ معرفی SPI و بررسی نحوه برقراری ارتباط با دستگاه های دیگر
ادامه مطلبجلسه سی و سوم _ نحوه انجام تنظیمات در نرم افزار STM32CubeMX برای راه اندازی واحد SPI
ادامه مطلبآموزش گام به گام ESP32_جلسه پانزدهم (راه اندازی RC522_بخش دوم)
ادامه مطلبجلسه سی و چهارم _ بررسی توابع مربوط به واحد SPI در نرم افزار Keil
ادامه مطلبجلسه سی و پنجم _ نحوه انجام تنظیمات در نرم افزار STM32CubeMX برای راه اندازی واحد RTC
ادامه مطلبجلسه سی و ششم _ بررسی توابع و دستورات مربوط به واحد RTC در نرم افزار Keil
ادامه مطلبآموزش گام به گام ESP32_جلسه شانزدهم (راه اندازی EEPROM)
ادامه مطلبجلسه سی و هفتم _ نحوه انجام تنظیمات در نرم افزار STM32CubeMX برای راه اندازی واحد Watchdog
ادامه مطلبجلسه سی و هشتم _ بررسی توابع و دستورات مربوط به واحد Watchdog در نرم افزار Keil
ادامه مطلبجلسه سی و نهم _ معرفی صفحه کلید ماتریسی 4x4 و نحوه راه اندازی و روش تشخیص کلید فشرده شده بر روی آن
ادامه مطلبآموزش گام به گام ESP32_جلسه هفدهم (راه اندازی Web Server)
ادامه مطلبجلسه چهلم _ نحوه انجام تنظیمات مربوط به راه اندازی صفحه کلید ماتریسی 4x4 در نرم افزار STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه چهل و یکم _ بررسی توابع و دستورات مربوط به صفحه کلید ماتریسی 4x4 در نرم افزار Keil
ادامه مطلبجلسه چهل و دوم _ معرفی ال سی دی گرافیکی 128x64
ادامه مطلبآموزش گام به گام ESP32_جلسه هجدهم (راه اندازی Timer)_بخش اول
ادامه مطلبجلسه چهل و سوم_نحوه انجام تنظیمات مربوط به راه اندازی ال سی دی گرافیکی 128x64 در نرم افزار STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه چهل و چهارم _ اضافه نمودن کتابخانه های مرتبط با راه اندازی ال سی دی گرافیکی 128x64 در نرم افزار Keil
ادامه مطلبجلسه چهل و پنجم _ نحوه آماده سازی عکس برای استفاده در نرم افزار تبدیل عکس به کد
ادامه مطلبآموزش گام به گام ESP32_جلسه نوزدهم (راه اندازی Timer)_بخش دوم
ادامه مطلبجلسه چهل و ششم _ نحوه تبدیل عکس به کد هگز با استفاده از نرم افزار Fast LCD
ادامه مطلبجلسه چهل و هفتم _بررسی دستورات مربوط به ال سی دی گرافیکی در محیط Keil
ادامه مطلبجلسه چهل و هشتم _معرفی واحد I2C جهت برقراری ارتباط با DS1307
ادامه مطلبجلسه چهل و نهم_نحوه انجام تنظیمات مربوط به واحد I2C برای راه اندازی DS1307 در نرم افزار STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه پنجاهم _ بررسی توابع و دستورات مربوط به واحد I2C در نرم افزار Keil
ادامه مطلبجلسه پنجاه و یکم _ بررسی توابع و دستورات مربوط به کتابخانه DS1307
ادامه مطلبجلسه پنجاه و دوم _ راه اندازی DS1307 در نرم افزار Keil با استفاده از کتابخانه مربوط به آن و افزودن آن به برنامه
ادامه مطلبجلسه پنجاه و سوم _ نحوه انجام تنظیمات مربوط به واحد SPI برای راه اندازی RC522 در نرم افزار STM32CubeMX
ادامه مطلبجلسه پنجاه و چهارم _ برقراری ارتباط با ماژول RC522 و برنامه نویسی آن در نرم افزار Keil
ادامه مطلبمعرفی ماژول LCR-T4/تستر قطعات و نحوه راه اندازی آن
ادامه مطلبدر این بخش اموزشی قسمت HI ولتاژ برد 8 آی جی بی تی دستگاه جوش (برد بالایی) رو براتون معرفی و توصیح میدیم
ادامه مطلببرای شروع به کار با بردهایARDUINO نیاز به دانلود نرم افزارIDE را دارید که در این آموزش نحوه دانلود کردن آن را مشاهده میکنید.
ادامه مطلببرای آموزش کار با برد آردوینو میتوانیم از برد مختلف این شرکت استفاده کنیم که برای پروگرام کردن باید کابل USB بر روی برد یا مبدل USB به سریال استفاده نماییم که در این پست نحوه نصب درایور رو مشاهده میکنید.
ادامه مطلببرنامه ساده ال ای دی چشمک زن با آردوینو با led موجود بر روی برد
ادامه مطلبآموزش تست برد کنترل دستگاه جوش ماسفتی - قسمت 1
ادامه مطلبآموزش تست برد کنترل دستگاه جوش ماسفتی - قسمت 2
ادامه مطلبتست برد کنترل دستگاه جوش ماسفتی قسمت سوم
ادامه مطلبدر این ویدیو قصد داریم به معرفی تمامی کانکتورهای برد 4 ای جی بی تی بپردازیم .
ادامه مطلبدر این ویدیوی آموزشی به معرفی نحوه کارکرد و تمامی کانکتورهای برد 6 خازنی با تغذیه 24 ولت دستگاه جوش ماسفتی میپردازیم.
ادامه مطلبدر این سری آموزشی با نحوه کارکرد - روش های عیب یابی - برطرف کردن ایرادات دستگاه جوش آشنا خواهیم شد
ادامه مطلبدر این سری آموزشی با نحوه کارکرد - روش های عیب یابی - برطرف کردن ایرادات دستگاه جوش آشنا خواهیم شد
ادامه مطلبدر این سری آموزشی با نحوه کارکرد - روش های عیب یابی - برطرف کردن ایرادات دستگاه جوش آشنا خواهیم شد
ادامه مطلبدر این سری آموزشی با نحوه کارکرد - روش های عیب یابی - برطرف کردن ایرادات دستگاه جوش آشنا خواهیم شد
ادامه مطلبدر این سری آموزشی با نحوه کارکرد - روش های عیب یابی - برطرف کردن ایرادات دستگاه جوش آشنا خواهیم شد
ادامه مطلب